Aktivt medlem

Alder: Alle aldre Pris: 500,00 DKK Rater: Årligt Kontingent
Beskrivelse

Børn og unge under 18 år er prisen 375 kr.

Dette kontingent skal betales af alle, der rider på Bellingegård, eller starter stævner for BELS.

Multi Hold

Antal tilmeldte: 19 Alder: Alle aldre Pris: 100,00 DKK Rater: månedlig (12 rater)
Stalden Lørdag 10:00-12:00

Facilitetskort

Antal tilmeldte: 3/10 Alder: Alle aldre Pris: 250,00 DKK Rater: månedlig (12 rater)
Træningstider: Mandag -
Beskrivelse

OBS: Denne ydelse vil pr. 1/2-23 stige til 250 kr. pr. måned.

Facilitetskort pr. måned

Facilitetskort følger rytteren

Har du to heste, hvor de begge er med nogle gange men med en anden rytter, skal den rytter også være medlem og betale for faciilitetskort. (der er mulighed for en dags kort til 65 kr. pr. gang sendes til mobilepay 887868)

Kan opsiges med løbende måned + 1 månedsvarsel på mail: Bellinge84@gmail.com

Facilitetskort giver adgang til:

• At benytte ridehuset
  • At benytte udendørsbanerne

Stald er forbeholdt opstaldere på stedet, dog ved meget ustadigt vejr, kan strigleplads oppe ved porten benyttes. Dog ikke mellem kl. 15.00 og 17.00.

Heste der kommer på Bellingegård og benytter faciliteterne skal være basisvaccineret og herefter vaccineres årligt jr. DRF´s reglement. Ved stikprøve kontrol, skal pas med vaccinationerne fremvises.

Parkering med trailer og aflæsning skal foregår omme i gården.

Passivt medlem

Alder: Alle aldre Pris: 300,00 DKK Rater: Årlig
Beskrivelse

Dette medlemskab er et støttemedlemskab for forældre og andre, der ikke er aktive medlemmer i klubben. Passivt medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen.